| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Marzi

|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 09:49 am Temat postu: |
|
|
Ja bym chciała bardzo pozdrowić moje Sloneczko które mnie miło zaskoczylo i przyjechało na dancing Buziak dla Sunny   _________________ "Nie wybaczam i mam gdzieś czy ktoś powie o mnie że jestem za trudna ktoś widocznie zmienił mnie..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sunny

|
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 07:06 am Temat postu: |
|
|
| Marzi napisał: | Ja bym chciała bardzo pozdrowić moje Sloneczko które mnie miło zaskoczylo i przyjechało na dancing Buziak dla Sunny   |
 _________________ Ciało jest tym najmniejszym, co kobieta może dać mężczyźnie.
Miłość jest treścią naszego istnienia...jeśli się jej wyrzekniemy umrzemy z głodu pod drzewem życia, nie mając śmiałości by zerwać jego owoc.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
stefano

|
Wysłany: Wto Paź 06, 2009 07:34 am Temat postu: |
|
|
pozdrowienia dla mojej sobotniej partnerki - Sandry - bylas swietna  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
smerfetka;*

|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 10:21 am Temat postu: |
|
|
pozdrawiam Dzika... który mnie ostatnio zaskoczył oczywiście pozytywnie  _________________ "Ten świat nie ma sumienia, ten świat nie chce się zmieniać
On swoje dzieci zjada, by karmić swoje pragnienia" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Laki34
|
Wysłany: Pon Paź 26, 2009 00:17 am Temat postu: |
|
|
pierwszy raz byłem w sierpniu i odrazu Mi się spodobało a dokładniej ta fajna brunetka Kasia z nieludzkim ciemnym ciałem! mówiła że tam często bywa! Pozdrawiam Cie KASIO! ale kobiecina tak mnie upiła że szok! Ale przyznam się ze sprawę zjebałem, Ona mną zainteresowana a Ja też nią ale najebany jak za przeproszeniem "świnia" i się pewnie wystraszyła i gdzieś Mi później znikła, pewnie nie chciała się zadawać już z tak najebanym gościem i zjebałem sprawę bo nie wziąłem telefonu od niej!
JAK TU BĘDZIESZ KASIU TO DAJ MI ZNAĆ!
zaglądnę tu raz na jakiś czas!!!
LUB
NA EMAIL! _________________ Jestem Jak Chiński Znak Równowagi, Trochę Głupoty Tyle Samo Rozwagi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RULA_P_sL_TBG
Gość
|
Wysłany: Pon Paź 26, 2009 22:58 pm Temat postu: Pozdrawiam KLUBOWICZÓW BOGACZA |
|
|
| Jestem z Przemyśla i w klubie "BOGACZ" byłem pierwszy raz, muszę powiedzieć że następnym razem wezmę większą ekipę.Klub jest na prawdę dobry a to mało powiedziane..... Jeśli chodzi o DJ.. no to nie ma powodów by narzekać,oświetlenie jest dobrze rozmieszczone dzięki czemu lepiej się można bawić.Bar jest dobrze zaopatrzony i drinki mają swoją cenę,nie są drogie :) co mnie cieszy :) Loże tak jeśli chodzi o lożę to jest gdzie usiąść bo jest ich naprawdę sporo :) Pozdrawiam klubowiczów,ochronę i każdego który operuje nad tym clubem żeby każdy się dobrze bawił :) Ściskam pozdro od samego Przemyśla aż po Kolbuszową :) pozdrawiam :) [/b] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
łukasz86
Gość
|
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 11:50 am Temat postu: POZDROWIENIA |
|
|
| Pozdrowienia dla super Aneci z Kom... :) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fido77

|
Wysłany: Sro Gru 23, 2009 23:31 pm Temat postu: |
|
|
___________________$$$
_____________________$$$$$
___________________$$$$$$
_________________$$$$$$$
_______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$
______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____________$$$$$$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$
_________$$$$$$$$$
________$$$$$$$$
_______$$$$$$$
______$$$$$$
______$$$$$
______$$$$
______$$$$
______$$$_____$
$______$$___$$
__$$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$____$
$_____$$$$
_______$$$
________$
Zdrowych wesołych świąt Bożego narodzenia dla wszystkich forumowiczów _________________ ... i tak płyniemy z "Panem Tadeuszem" "Absolutnie" "Luksusową" Łódką Bols" z "Wyborowym" kapitanem "Smirnoffem" do "Soplicowa" w "Lodowej" "Finlandii" na zjazd "Absolwentów" z "Żytniej" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fido77

|
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 17:53 pm Temat postu: |
|
|
szczęśliwego Nowego Roku 2010 dla was wszystkich _________________ ... i tak płyniemy z "Panem Tadeuszem" "Absolutnie" "Luksusową" Łódką Bols" z "Wyborowym" kapitanem "Smirnoffem" do "Soplicowa" w "Lodowej" "Finlandii" na zjazd "Absolwentów" z "Żytniej" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kamil9913 TBG
Gość
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Manfredo90

|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 21:12 pm Temat postu: |
|
|
Ooo matko....nie było mnie tutaj przez równy rok....
Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku  _________________ Come come my lady, you're my butterfly sugar baby... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 20:32 pm Temat postu: |
|
|
Pozdrowienia dla całej załogi klubu od Łucji.  |
|
| Powrót do góry |