| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Filipes

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 20:29 pm Temat postu: |
|
|
Zalezy o ktorych mowisz bo akcja tych drugich byla calkiem do przyjecia ale tych pierwszych to mnie w sumie zaskoczyla Ale dobrze miec taka odskocznie od pracy i potem zostaja wspomnienia  _________________ NIE MYŚL O TYM, CO ROBISZ - RÓB TO, O CZYM MYŚLISZ:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marzi

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 20:38 pm Temat postu: |
|
|
Heh a ta druga Cie nie zaskoczyła mimo że była do przyjęcia?   _________________ "Nie wybaczam i mam gdzieś czy ktoś powie o mnie że jestem za trudna ktoś widocznie zmienił mnie..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
templar

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 20:40 pm Temat postu: |
|
|
moze napiszcie wptost co sie dzialo, bo takto to nic nie wiadomo z tej rozmowy  _________________ Templars are everywhere |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Filipes

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 21:47 pm Temat postu: |
|
|
Chodzilo o to ze pewne dziewczyny zamowily sobie u mnie rozmowe Co bylo raczej dziwne bo jesli jestem w pracy to przerwy mam rzadko a jak juz to krotkie bo mnie kierownik goni do roboty A jeszcze kiedys zostalem zapytany czy mozna mnie wynajac Oczywiscie sie nie zgodzilem i lekko zaklopotalem  _________________ NIE MYŚL O TYM, CO ROBISZ - RÓB TO, O CZYM MYŚLISZ:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marzi

|
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 21:09 pm Temat postu: |
|
|
Czemu zniknęła księga gości  _________________ "Nie wybaczam i mam gdzieś czy ktoś powie o mnie że jestem za trudna ktoś widocznie zmienił mnie..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
templar

|
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 15:58 pm Temat postu: |
|
|
Bo tak zadecydowali szefowie  _________________ Templars are everywhere |
|
| Powrót do góry |