| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sunny

|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 15:32 pm Temat postu: |
|
|
Jest to przedmiot na podstawie ktorego w zasadzie na podstawie oceny z niego moge wybrac promotora do pracy magisterskiej musze go zdac jak najlepiej aby dostac tak gdzie chce i aby rozpaczac moja specjalizacje a przedmiot nosi mila z pozoru nazwe : Materiały budowlane
Czyli wszystko co jest zwiazane z cementem, betonem i innymi tego typu rzeczami  _________________ Ciało jest tym najmniejszym, co kobieta może dać mężczyźnie.
Miłość jest treścią naszego istnienia...jeśli się jej wyrzekniemy umrzemy z głodu pod drzewem życia, nie mając śmiałości by zerwać jego owoc.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Filipes

|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 21:50 pm Temat postu: |
|
|
Jakie to pasjonujace Ale nie wiedzialem ze dla kobiety  _________________ NIE MYŚL O TYM, CO ROBISZ - RÓB TO, O CZYM MYŚLISZ:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sunny

|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 22:29 pm Temat postu: |
|
|
Dla kobiety nie wszystko co kobiece jest pasjonujace ja raczej bede miec meski zawod a temat ten mnie jak najbardziej pasjonuje.... hehehe moze to troszke dziwne ale lubie to co studiuje i nie zamienilabym tego na nic innego  _________________ Ciało jest tym najmniejszym, co kobieta może dać mężczyźnie.
Miłość jest treścią naszego istnienia...jeśli się jej wyrzekniemy umrzemy z głodu pod drzewem życia, nie mając śmiałości by zerwać jego owoc.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Filipes

|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 11:13 am Temat postu: |
|
|
Pomozesz mi w doborze materialow budowlanych jak znajde fundusze na wybudowanie La casa Filipes  _________________ NIE MYŚL O TYM, CO ROBISZ - RÓB TO, O CZYM MYŚLISZ:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sunny

|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 13:20 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma sprawy chetnie sluze pomoca  _________________ Ciało jest tym najmniejszym, co kobieta może dać mężczyźnie.
|
| Powrót do góry |
|
 |
Filipes

|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 21:10 pm Temat postu: |
|
|
Tak samo jak ja gdy rozboli cie od tego wszystkiego krzyz  _________________ NIE MYŚL O TYM, CO ROBISZ - RÓB TO, O CZYM MYŚLISZ:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sunny

|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 21:43 pm Temat postu: |
|
|
Słonko ja nie jestem od noszenia takich rzeczy  _________________ Ciało jest tym najmniejszym, co kobieta może dać mężczyźnie.
|
| Powrót do góry |
|
 |
Filipes

|
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 10:11 am Temat postu: |
|
|
A myslisz ze od siedzenia za biurkiem to nic nie boli Jeszcze sie zdziwisz to ci przypomne twoje slowa ze przeciez nie moze cie to bolec od tego co robisz no co ty  _________________ NIE MYŚL O TYM, CO ROBISZ - RÓB TO, O CZYM MYŚLISZ:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
madzia....:)

|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 11:50 am Temat postu: |
|
|
w cholere mnie tu nie bylo ale jakos brak czasu i nie wiem okazji, nie mialam kiedy odwiedzic forum a klub to juz wogole zapomnialam jak wyglada praktycznie od tamtych wakacji chyba ostatni raz bylam ale kurcze jakos teraz mi nie po drodze do Bogacza. Wiec nie zapowiada sie narazie ze odwiedze klub ale pozdrowka dla wszytskich klubowiczow i calego forum bawcie sie tam dobrze  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sunny

|
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 12:47 pm Temat postu: |
|
|
Czemu taka cisza na forum od miesiaca  _________________ Ciało jest tym najmniejszym, co kobieta może dać mężczyźnie.
|
| Powrót do góry |
|
 |
Siema777
|
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 11:12 am Temat postu: eloszka |
|
|
zna ktos ta dziewczyne ze zdjecia z mojego profilu ?
jesli tak to prosze o jakis kontakt ... pozdro4 all! _________________ ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sunny

|
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 12:12 pm Temat postu: |
|
|
Znam ale bez pozwolenia nie udziela sie informacji kontaktowych  _________________ Ciało jest tym najmniejszym, co kobieta może dać mężczyźnie.
|
| Powrót do góry |
|
 |
Siema777
|
Wysłany: Sob Kwi 10, 2010 23:00 pm Temat postu: |
|
|
No prosze Cie...daj namiary...a jesli nie chcesz to zpyta jjej czy mozesz dac...napewno sie zgodzi. powiedz ze Marcin chce... pozdro.. _________________ ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marzi

|
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 13:07 pm Temat postu: |
|
|
Ehh widze, że na forum mamy faktycznie jakiegoś desperata
Co słychać....w zasadzie to nic szczególnego, forum jakoś tak zamarło a ja raczej nie mam weny żeby je rozruszać...może Filipes? On jest w tym dobry  _________________ "Nie wybaczam i mam gdzieś czy ktoś powie o mnie że jestem za trudna ktoś widocznie zmienił mnie..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
fido77

|
Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 21:41 pm Temat postu: |
|
|
A co słychać noooo żałoba wszędzie o otóż to _________________ ... i tak płyniemy z "Panem Tadeuszem" "Absolutnie" "Luksusową" Łódką Bols" z "Wyborowym" kapitanem "Smirnoffem" do "Soplicowa" w "Lodowej" "Finlandii" na zjazd "Absolwentów" z "Żytniej" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|